fbpx
MDH Uitgeverij

Airborne Feelings

Samen met Stichting Airborne Feelings, dat mogelijk in de toekomst doorgaat als Airborne Region, verzorgt MDH Uitgeverij al vanaf 2004 fraaie Airborne-kranten. We mogen de Slag om Arnhem niet vergeten. Daarom staan we jaarlijks stil bij dit moment uit de vaderlandse geschiedenis.

“Het is een prachtige combinatie voor ons. Wij leveren de redactie en MDH zorgt voor advertenties, zodat we de krant gratis kunnen uitgeven”, laat Paul Tirion, voorzitter van Airborne Feelings, weten. “Daarbij krijgen we ook nog eens 15.000 exemplaren om te verspreiden bij onder meer VVV-kantoren, hotels en campings. Zo krijgen toeristen ook een gevoel bij de Slag om Arnhem.”

“We willen de Slag om Arnhem levend houden en merken dat jongeren interesse hebben in het onderwerp en willen weten wat er is gebeurd”, aldus Tirion. MDH zorgt er in samenwerking met partner Airborne Feelings/Airborne Region voor dat de krant alle belangrijke informatie bevat, zowel rond herdenkingen als rond andere activiteiten en wetenswaardigheden.

Terug naar overzicht

Direct contact

U kunt direct contact met ons opnemen