fbpx
MDH Uitgeverij

Sportfondsen Nederland

Een intensieve samenwerking tussen twee partijen die vitaliteit hoog in het vaandel hebben. Dat karakteriseert het partnership tussen MDH Uitgeverij en Sportfondsen. MDH is als Preferred Supplier verbonden aan de landelijk bekende organisatie.

“MDH Uitgeverij is erg blij met een partner als Sportfondsen, dat zich inzet voor een vitaal Nederland. Wij zijn als bedrijf zelf ook gericht op de vitaliteit van onze medewerkers. Het is mooi dat deze twee werelden als het ware samenkomen in de (presentatie)kranten van diverse Sportfondsen-locaties”, geeft directeur-eigenaar Paul Milder van MDH Uitgeverij aan.

In 2018 is de samenwerking tussen de twee partijen wederom verlengd. Commercieel directeur Tycho Knevel: “Dat we het contract hebben verlengd, zegt natuurlijk al dat we tevreden zijn over de samenwerking tot nu toe. De Huis-aan-Huis-kranten worden zeer gewaardeerd door onze accommodaties en de lezers. Dat het voor alle vestigingen maatwerk-uitgaven betreft, is een heel sterk punt.”

Sportfondsen kent een groepsomzet van maar liefst 120 miljoen euro en exploiteert via een honderdtal ondernemingen meer dan 550 locaties zoals zwembaden, sporthallen, ijsbanen, multifunctionele sportcentra en sociaal-culturele centra.

Terug naar overzicht

Direct contact

U kunt direct contact met ons opnemen