fbpx
MDH Uitgeverij

Trots op onze medewerkers: speciale Airborne Kranten

MDH Uitgeverij geeft samen met stichting Airborne Feelings al jarenlang de officiële Airborne Krant uit. Dit jaar was de operatie Market Garden precies 75 jaar geleden. Aan dit speciale moment in de geschiedenis zijn aparte herdenkingskranten gekoppeld, die stuk voor stuk goed werden ontvangen door onze relaties.

Foto: onder meer Walter en Annagien leverden een belangrijke bijdrage aan de kranten

Mooie reacties

In veel gemeenten rond Arnhem en natuurlijk in Arnhem zelf is de krant inmiddels op de deurmat gevallen. Het heeft veel bijzondere en mooie reacties opgeleverd van zowel lezers, klanten als opdrachtgevers. In elke editie was er voldoende plaats voor indrukwekkende verhalen die niet vergeten mogen worden.

Blader hieronder in de editie Arnhem:

Feeling met Airborne

“Als MDH zijn wij trots op onze medewerkers, die hun projecten met veel bezieling (en feeling) hebben gedraaid. De mooie resultaten zijn terug te zien in het eindproduct, maar zeker ook in de contacten met relaties. Het stemt ons eveneens tevreden dat het initiatief zo positief is ontvangen door ondernemingen en andere belanghebbenden”, laat directeur Paul Milder weten.

Oplage gehele project: 201.000

Verspreid in Renkum en Overbetuwe, Ede, Wageningen, Arnhem, Lingewaard, Rheden en Rozendaal, Duiven en Westervoort

Eigen Bevrijdingskrant in 2020?

Volgend jaar staat MDH natuurlijk stil bij de Bevrijding van Nederland met speciale Bevrijdingskranten. Wil jij in jouw gemeente ook een dergelijke uitgave? Neem dan snel contact met ons op / bekijk hier alle informatie.

Terug naar overzicht