Naar inhoudNaar navigatie

Over MDH Uitgeverij

 

Het bedrijf

MDH Uitgeverij verzorgt vanuit Doetinchem al ruim 20 jaar diverse kranten voor verschillende opdrachtgevers als sportverenigingen, radio & televisie omroepen, evenementenorganisatoren, schouwburgen & theaters, zwembaden, etcetera. Ook zijn wij mediapartner van betaald voetbalorganisaties De Graafschap, Vitesse, N.E.C. Nijmegen, Go Ahead Eagles, Heracles Almelo en sc Heerenveen voor welke wij de officiële presentatiekranten en interne televisie circuits verzorgen. Met meer dan 75 medewerkers en de natuurlijke groei die het bedrijf doormaakt, kunnen wij met trots zeggen dat MDH Uitgeverij stevig op de kaart staat.

Vooruitstrevend team

Ons team staat open voor vernieuwing en volgt dan ook met grote interesse de laatste ontwikkelingen op het gebied van media-uitingen. Denk hierbij aan social media, narrowcasting (intern TV circuit) en radio spots, maar ook andere, vernieuwende samenwerkingen die leiden tot succes zijn voor ons een uitdaging waar wij graag in duiken.

Huis-aan-huis kranten

Eén van de kernactiviteiten van MDH Uitgeverij is het gratis vormgeven, drukken en verspreiden van huis-aan-huis kranten. Door middel van het werven van adverteerders verzorgen wij deze publicaties, in de meeste gevallen geheel gratis.

Veelzijdige partner

Door onze veelzijdigheid binnen onze branche, onze kwaliteit en betrokkenheid mogen wij jaarlijks voor ruim 20.000 bedrijven de reclame-uitingen verzorgen. MDH Uitgeverij kent een platte, informele structuur. Onze korte communicatielijnen zorgen voor daadkracht en flexibiliteit.

 

Mediapartner voetbalclubs

Wij zijn mediapartner van betaald voetbalorganisaties De Graafschap, Vitesse, N.E.C. Nijmegen, Go Ahead Eagles, Heracles Almelo en sc Heerenveen, voor welke wij de officiële presentatiekrant verzorgen. Tevens bieden wij de mogelijkheid te adverteren middels diverse narrowcasting projecten (intern TV circuit) en radio spots bij onder anderen de b.v.o.'s Heracles Almelo, Go Ahead Eagles en De Graafschap.

DrukwerkConcurrent

Wat ooit begon als belangrijk onderdeel van MDH Uitgeverij (MDH Drukwerk) is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig en zelfstandig opererend bedrijf onder de naam DrukwerkConcurrent. Dit bedrijf levert kwalitatief hoogstaand drukwerk tegen zeer scherpe prijzen. Via www.drukwerkconcurrent.nl bestelt u makkelijk, snel & veilig allerlei soorten drukwerk als visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, brochures, flyers, etcetera. Kranten drukken? Ook dat kan!

Het team van DrukwerkConcurrent bestaat uit drukwerkprofessionals en creatieve ontwerpers, die u graag helpen bij het samenstellen van drukwerkproducten. Maar bij uitmuntende service en topkwaliteit drukwerk blijft het niet alleen. DrukwerkConcurrent biedt een totaalpakket; van het ontwerpen tot het verspreiden van drukwerk. Ook starters en ZZP'ers zitten bij DrukwerkConcurrent gebeiteld. Laat gerust uw gehele huisstijl ontwerpen door DrukwerkConcurrent. U krijgt een 100% tevredenheidsgarantie!