fbpx
MDH Uitgeverij

Kom ook werken bij MDH Uitgeverij!

Genoeg van die saaie werksfeer, je magere salaris of simpelweg op zoek naar een nieuwe uitdaging? MDH Uitgeverij heeft weer een aantal leuke vacatures openstaan!  In dit artikel vertellen wij je waarom jij onze nieuwe collega zou moeten worden en nemen we onze openstaande vacatures met je onder de loep.

Welke functie past bij jou?

MDH Uitgeverij heeft een paar bewogen jaren achter de rug en blijft maar groeien. Daarom hebben wij een aantal nieuwe toppers nodig! We vertellen je straks waarom je voor MDH Uitgeverij als werkgever moet kiezen, kies eerst maar jouw perfecte baan uit:

Telefonisch verkoper

Is de ‘’Wolf of Wall street’’ jouw favoriete film en zie jij jezelf als de nieuwe Jordan Belfort? Sta jij bekend om je vlotte babbel en hou je van ervan om jezelf uit te dagen? Dan moet jij écht aan de slag als telefonisch verkoper bij MDH Uitgeverij!

Als je van praten houdt kun je bij MDH Uitgeverij van je hobby je werk maken, want door aan de slag te gaan als telefonisch verkoper spreek je met ontzettend veel verschillende mensen. Ervaring is hier niet voor nodig trouwens, in ons opleidingscentrum word jij met behulp van onze gouden tips een echte verkoopexpert. Geloof ons maar; dat goed kunnen verkopen komt je je hele leven van pas. En ben jij eenmaal die verkoopexpert geworden? Bij MDH kun je je blijven ontwikkelen en doorgroeien, door bijvoorbeeld aan de slag te gaan als teamleider. 

Zonder omzet geen bedrijf en zonder verkopers geen omzet. Weet jij te goed te presteren als sales-medewerker en sluit je genoeg deals? Dan word je daar, middels een aantrekkelijk bonussysteem, maar al te goed voor beloond. Naast een cash target-weekbonus, kun je bij ons ook team-, aanwezigheids- en jaarbonussen verdienen en hebben we een heerlijke bitterballenbonus. Zo blijft je werk elke dag opnieuw uitdagend en loop jij elke dag met een goed gevulde portemonnee de deur van ons kantoor uit.

Vergeet ten slotte niet hoe gaaf het is om eigen deals te sluiten en aan de slag te gaan voor spraakmakende opdrachtgevers als mooie theaters, betaald voetbalclubs als de Graafschap, N.E.C. Nijmegen en Vitesse of sport- en recreatiecentra als NOC*NSF, Optisport en Anytime fitness.

Was dit verkooppraatje goed genoeg om je te overtuigen, of weet jij beter hoe je iemand iets moet verkopen? Meer over functies in de sales bij MDH vind je hier:

Junior telefonisch verkoper mediabranche B2B (Doetinchem, Nijmegen)

Senior telefonisch verkoper mediabranche B2B (Doetinchem, Nijmegen)

Telefonisch verkoper worden? Wij leiden je op!

Telefonische verkoper (Deventer)

Allround marketeer

Ben jij creatief, flexibel, zelfstandig en dol op het maken van leuke content? En lijkt het je wel wat om je bezig te houden met het onderhouden van onze websites, het maken van (TikTok) filmpjes, het onderhouden van de social mediakanalen, het schrijven van artikelen en nieuwsbrieven en het helpen bij het opzetten en uitvoeren van wervingscampagnes? Voor maar onze drie merken, MDH Uitgeverij, haar dochteronderneming MDH On Screen en MDH Uitgeverij haar label Salesparadise, zijn we op zoek naar een enthousiaste allround marketeer!

Als allround marketeer bij MDH ben jij degene die ons bedrijf in de schijnwerpers zet. Je bent verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten van het bedrijf en werkt 24 tot 32 uur per week vanaf ons hoofdkantoor in Doetinchem (of, in overleg, vanuit huis). Heb je een marketingopleiding afgerond, wat ervaring en kan jij goed out-of-the-box denken? De vacature van jouw droombaan vind je hier: Allround marketeer

Medewerker debiteuren

Genoeg gezelligheid bij MDH Uitgeverij, maar er moet natuurlijk wel brood op de plank komen! En zonder dat klanten betalen, gebeurt dat niet…

Weet jij als geen ander hoe je alle openstaande debiteuren moet beheren en kun jij, indien nodig, interne en externe acties uitzetten? Kun jij zorgdragen voor het tijdig versturen van betalingsherinneringen? En wil jij inkomende- en uitgaande telefonie voor ons verzorgen en diverse mailboxen voor ons bijhouden?

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een enthousiaste medewerker debiteuren, die samen met een leuke gedreven collega de debiteurenadministratie wil verzorgen en daarnaast als back-up voor de afdeling crediteuren wil fungeren.

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Bekijk snel de uitgebreide vacature: Medewerker debiteuren

Interieurverzorg(st)er in Doetinchem

Ziet jouw huis er altijd spik en span uit? Is ‘’opgeruimd staat netjes’’ jouw motto? En lijkt het je gezellig om na kantoortijd samen met een andere collega het kantoor van MDH Doetinchem schoon en netjes te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Want zonder een schone en opgeruimde werkomgeving, is MDH Uitgeverij niets. 

Benieuwd naar de vacature?: Interieurverzorg(st)er (Doetinchem)

Even proefdraaien?

Genoeg keuze als het gaat om functies dus, maar waarom zou je ervoor kiezen om specifiek bij MDH Uitgeverij aan de slag te gaan? Nou, wij kunnen wel een aantal redenen opnoemen! Wij zijn van mening dat je werkdagen nergens beter gaan worden dan bij ons. Waarom? Kijk zelf maar eens hoe zo’n dag bij MDH, ongeacht je functie, eruitziet:

8:30/9:00 uur Afhankelijk van hoe laat jij graag zou willen beginnen, kom je om 8:30 uur of om 9:00 uur aan bij één van onze drie kantoren. We hebben namelijk drie vestigingen; ons prachtige hoofdkantoor in Doetinchem, ons gezellige kantoor in de oudste stad van Nederland (Nijmegen) en ons kantoor op steenworp van de Brink in hartje Deventer.

Je pakt een lekkere kop koffie om wakker te worden en maakt een praatje met je gezellige collega’s. En dan is het tijd voor het echte werk!

9:10 uur Om te zorgen dat je up-to-date bent check je snel even je mail en de afspraken van die dag. Daarna is het tijd voor het echte werk; je mag aan de slag voor allerlei gave opdrachtgevers. Denk hierbij aan mooie theaters, betaald voetbalclubs als de Graafschap, N.E.C. Nijmegen en Vitesse of sport- en recreatiecentra als NOC*NSF, Optisport en Anytime fitness.

11:00 uur Om gezond te blijven pak je tussen je werk door een lekkere appel, peer, banaan- wat je dan ook maar wil. Op iedere afdeling hebben wij namelijk een schaal vol vers fruit staan, zodat onze collega’s iedere dag aan hun portie vitamines komen.  

12:30 uur Time for a break! In de pauze kun je ervoor kiezen een heerlijk broodje te bestellen en gezellig samen met je collega’s te lunchen. Kies jij vandaag voor een gezonde salade of toch voor een lekker vette patat mayo? De keuze is aan jou.

Heb je behoefte aan wat frisse lucht? Sluit je aan en wandel een rondje mee, of pak één van onze kantoorfietsen en ga erop uit! Haal bijvoorbeeld je favoriete broodje bij die ene goede zaak in Doetinchem. Of fiets vanaf onze vestiging in hartje Deventer binnen een minuut of twee naar die ene leuke winkel in het centrum of dat gemoedelijke tentje op de Brink. Eenmaal terug op kantoor trap je trouwens gerust nog even door, op één van onze bureaufietsen.

14:00 uur Je collega Bibi komt kwispelend voorbijlopen; tijd om even te knuffelen en spelen! Een kantoorhond zorgt namelijk voor stressvermindering en een betere werksfeer.

16:00 uur Na al dat harde werken is het is tijd om je gedachten even te verzetten! Bij MDH hechten we veel waarde aan gezonde en ontspannen werknemers. Tussen het werk door ga je daarom lekker een potje darten, poolen of tafelvoetballen met je favoriete collega’s.

16:30 uur Daar is het marketingteam weer; of je even wil meewerken aan wat grappige TikToks… Vooruit dan maar!

 16:50 uur De dag zit er alweer op. Als goed-presterende verkoper loop je nog even langs je teamleider om een dikke bonus op te halen en je bereid je voor op de avond. Want je kunt natuurlijk naar huis gaan, maar je kan ook nog even verder sparren met je collega’s! Train jij ook gratis en voor niets mee met onze boks- of crossfitles? Of sluit jij je werkdag liever af in onze eigen gezellige beachbar?

Join our winning team

Dit is natuurlijk slechts een voorbeeld van een werkdag bij MDH Uitgeverij, elke dag is anders. Er zijn nog talloze andere redenen om in ons paradijs te komen werken, deze laten we aan jou om te ontdekken. Neem snel een kijkje op onze vacaturepagina! Vacaturepagina

Terug naar overzicht