fbpx
MDH Uitgeverij

MDH Uitgeverij en Vie Kerkrade slaan handen ineen

Al jarenlang geeft MDH Uitgeverij diverse zwembadkranten uit door heel Nederland. Nu mag MDH een gloednieuw zwem- en recreatiecentrum toevoegen aan het portfolio. Vie Kerkrade zal dit voorjaar de deuren openen. MDH mag dit jaar twee uitgaves voor Vie verzorgen, te beginnen met een openingskrant.

Gloednieuw zwem- en recreatiecentrum

Vie wordt gerealiseerd op de plek van het vroegere Atrium ziekenhuis in Kerkrade. Samen met het Martin Buberplein, de HuB, en Kerkrade centrum, vormt Vie het nieuwe stadshart van de gemeente. Een prachtige plek waar men voor elkaar zorgt, samen beweegt, van elkaar leert en samenwerkt.

In het complex van Vie zal een zwembad, diverse sportverenigingen en zorginstanties zich vestigen. Allemaal afgestemd op de thema’s vitaliteit en gezondheid.

Openingskrant

Ter gelegenheid van de opening zal MDH een openingskrant uitgeven op magazineformaat. 19.000 exemplaren zullen huis-aan-huis verspreid worden in de gemeente Kerkrade. In de openingskrant zal bekendheid gegeven worden aan het nieuwe zwem- en recreatiecentrum en hun aanbod. In het najaar volgt de tweede uitgave voor Vie.

Jarenlange samenwerking met Optisport

Vie Kerkrade is onderdeel van Optisport. Optisport is exploitant van zo’n 400 sportieve accommodaties verspreid over Nederland en België. MDH werkt al jarenlang samen met Optisport en geeft voor vele Optisport accommodaties zwembadkranten uit door heel Nederland.

Terug naar overzicht